Constantinus Lucius je posvećen zaštiti svih informacija koje sakuplja i čuva o Korisnicima. Korisnici našeg sajta prihvataju da se podaci o njima koriste u skladu sa ovom Politikom privatnosti. Sakupljamo minimalnu količinu informacija o Korisnicima u svrhu pružanja kvalitetne usluge. Politika privatnosti ukazuje na sve procese koji mogu rezultirati sakupljanjem podataka o Vama a  Vaša poseta našem sajtu daje nam pravo za prikupljanje pomenutih informacija.

U cilju uspešne obrade i realizacije Vaše narudžbine, potrebni su nam Vaši osnovni podaci: ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam potvrdimo narudžbinu, da Vas obavestimo o trenutnom statusu iste kao i da Vam isporučimo željenu robu. Ne razmenjujemo nijednu informaciju o korisnicima sa trećim licima.U svakom trenutku korisnici imaju mogućnost da se odjave sa naše mailing liste. Ne prikupljamo namerno informacije od dece ispod 13 godina starosti i ne usmeravamo svoj web sajt niti svoje servise na decu uzrasta ispod 13 godina.

Rok čuvanja i upotrebe prikupljenih podataka je dve godine, osim u slučaju povlačenja saglasnosti na zahtev korisnika, kada se podaci u celosti brišu. Primenjujemo najsavremenije tehničke mere zaštite podataka od neovlašćenog pristupa, a podacima mogu  pristupati i obrađivati ih samo lica koja imaju ovlašćenje za takve aktivnosti.

Korisnik se obavezuje da  pročita ovu politiku privatnosti kako bi bio upoznat sa eventualnim izmenama iste. Ukoliko korisnik nastavi da koristi sajt i usluge podrazumeva se da je istu prihvatio kao važeću.