U našim prethodnim tekstovima obećali smo da ćemo uvek raditi na razvoju naših proizvoda i to obećanje smo ispunili našom novom serijom XXIII.

Počećemo od ,,srca sata“ – umesto dosadašnjeg japanskog Miyota kvarcnog mehanizma naši modeli će u budućnosti koristiti švajcarske Ronda kvarcne mehanizme. Pored ovoga nova serija umesto prethodnog mineralnog koristi safirno staklo kao najkvalitetnije staklo u izradi satova.
Vodootpornost novih modela je povećana sa dosadašnjih 3 bara na 5 bara što je neki maksimum koji se obično primenjuje kod satova sa kožnim kaišem.
Osim promene u dizajnu, transparentan logo na poziciji 12, imamo promenu u prečniku i obliku poleđine sata koja je sada ravna. Umesto dosadašnjih 40mm naši satovi će u budućnosti težiti ,,retro“ veličini od 38mm.
Velika promena prisutna je i u kvalitetu kožnog kaiša kao i kod same krunice sata koja je sada fleksibilnija i neverovatno pokretljiva.
Kod gold modela korišćenja je PVD tehnika koja je opravdala sva naša očekivanja.
Serija XXIII ima dve vrste pakovanja:
1) Standard
2) Premium
Standard pakovanje čini sat, kožna kutija i potrebne brošure/deklaracije.
Premium pakovanje je dosta kompleksnije i složenije na šta ukazuje i sama cena.
U drvenoj kutiji sa logom firme nalazi se sat, kožna kutija, deklaracije, tvrdi papir sa imenom i latinskom sentencom, dva pisma sa firminim pečatom od voska – od čega će jedno sadržati tekst zvanične reklame brenda dok će drugo biti prazno.
Sa spoljne strane na sredini drvene kutije nalazi se logo kompanije, dok se unutra nalazi gravirana latinska poema kako su sami satovi inspirisani starim Rimom i to ni manje ni više već delo najpoznatijeg rimskog pesnika.
Pomenuta poema je podeljena na dva dela i prva polovina je gravirana na crnim kutijama (idu uz satove sa crnom narukvicom) a druga polovina na kutijama boje trule višnje (idu uz satove sa braon narukvicom).
Preko drvene kutije kao prvi stepen zaštite nalazi se teget tkanina sa logom brenda. Posle svega toga idu folije, zaštitni jastučići i na kraju kartonska kutija kako bi proizvod bio maksimalno zastićen prilikom transporta.

Testiranje safirnog stakla – https://www.youtube.com/watch?v=CmWoxR6DXXU

Zahvaljujući Vama uspeli smo da napredujemo i nastavićemo da učimo i da rastemo kao firma kako bi u budućnosti pružili još savršeniji proizvod i još bolju uslugu.

Iskreno Vaš,
Constantinus Lucius

Da pogledate naše modele – kliknite ovde

  • Post category:Blog