Zašto postojimo? Ko smo mi?

U vremenu kada klasični satovi polako gube na značaju, pre svega promenom modela koji su sada sušta suprotnost svega što je krasilo tu otmenost i prefinjenost jednog sata, pa do sve većeg korišćenja ,,pametnih“ satova i mobilnih telefona…
Mi smo kompanija inspirisana vintage satovima, sa željom da vrati bezvremensku eleganciju u moderni stil života. Naše satove sa pravom mnogi nazivaju – ,,satovima za dame i najfiniju gospodu“.

Šta nas razlikuje od drugih?

Constantinus Lucius satovi su unikatni zbog spoja istorije i umetnosti. Svaki naš model ima svoj identitet, sam sat ispirisan je starim Rimom, dok na poleđini možete videti citate i misli najpoznatijih rimskih velikana.
Brend latinskog i svetskog imena, a opet sa korenima u našoj zemlji, što oslikava prvi deo naziva koji nosi ime po Konstantinu Velikom. Drugi deo naziva takođe nije slučajnost jer je sam Seneka tvorac stoicizma i neko ko je veliki deo svog života posvetio upravo definisanju vremena i kako ono utiče na naše živote.

Vrednosti kojima se vodi naša kompanija jesu:
Elegancija
Jednostavnost
Kvalitet

Slogan koji često koristimo –
,,Da uvek bude deo Vas
Potiče od toga da je sam sat veoma lagan, lep i da zbog divnog osećaja na ruci stvara prijatne emocije u toj meri da prosto ne želite da ga skinete sa ruke.

Nošenjem Constantinus Lucius sata jasno pokazujete ko ste i šta predstavljate. I učiniće da se uvek osećate posebno.

Da pogledate naše modele – kliknite ovde

  • Post category:Blog