Zašto su Constantinus Lucius satovi posebni?

Prva stvar koja izdvaja ovaj sat od mase drugih jesu detalji. Na licu sata imate naziv brenda i broj 13 na latinskom jer i sam brend ima latinsko ime. Ovaj broj označava ime prve proizvodne serije i ceo naziv Constantinus Lucius XIII istaknut je na brojčaniku u vidu trougla.
Kako je brend inspirisan starim Rimom na licu sata možete primetiti rimske brojeve na poziciji 3, 6, 9 i 12.

Brojevi 3 i 9 nisu okrenuti ka kazaljkama sata, kako je kod većine današnjih satova i po tome je ovaj sat zaista jedinstven. Još jedna od stvari koja ovaj sat čini posebnim jeste logo koji osim svog otmenog izgleda, pozicijom na sredini lica sata stvara neki osećaj moći i prefinjenosti. Svi elementi na brojčaniku napravljeni su precizno od metala, nisu štampani kao kod nekih brendova. Vodili smo računa i o kazaljkama sata koje u kombinaciji sa svim navedenim stvaraju pravi sklad modernog sa bezvremenskom klasikom.

Na poleđini sata gravirana je sentenca rimskog velikana, književnika i poznatog filozofa Lucija Eneja Seneke.
Logo je osim na poleđini sata graviran na kaišu i kopči.
Kaiš ima mehanizam za lako skidanje
pa u svakom trenutku možete neverovatno lako da ga promenite. Napravljen je od teleće kože odličnog kvaliteta i tako da se prilagodi vašem ručnom zglobu od prvog trenutka.
Sam sat napravljen je od 316L nerđajućeg čelika, koji se koristi u izradi većine vrhunskih satova i neverovatno je lagan nećete ga ni osetiti na ruci niti će ikada moći da ometa vaše svakodnevne aktivnosti.
Sat pokreće poznati Miyotin mehanizam, koga krasi neverovatna japanska preciznost, tradicija i iskustvo s obzirom da pricamo o kompaniji koja datira od 1959. godine.
Kada kupujete ovaj sat ne morate da brinete da li je kopija ili savršena replika jer ovde govorimo o srpskom brendu.
Constantinus Lucius predstavlja zaista unikatan sat i ukoliko bude deo vaše kolekcije, zbog svoje nesvakidašnje lepote i elegancije kao i svega navedenog, prosto nećete moći da ostanete neprimećeni.

Da pogledate naše modele – kliknite ovde

  • Post category:Blog